ONTDEK CHI'S

Ontdek alle antwoorden op de vragen die u over Chi's kunt stellen door op de onderstaande links te klikken. U vindt geen antwoord op al uw vragen, klik hier.

Met een glimlach,

Het Chi's team

ONZE GESCHIEDENIS

Chi's is het vervolg op het Little Morning avontuur dat werd opgericht na het ontdekken van een nieuwe manier om van ons ontbijt te genieten. Moe van onszelf te onderwerpen aan het gemak van traditionele chocoladesandwiches of kommen ontbijtgranen gevuld met geraffineerde suikers, leerden we over alternatieven en geteste recepten om ontbijt van betere kwaliteit te bereiden.

We waren aangenaam verrast om te zien dat we veel plezier hadden dankzij het eten van hoogwaardige ontbijtgranen, zaden, plantaardig drankje en fruitmengsels.

Niet altijd tijd om ons ontbijt voor te bereiden, realiseerden we ons hoe moeilijk het was om een alternatief, handig, gezond en klaar voor om consumptie te vinden. Het is uit deze observatie dat Chi's werd geboren.

ONZE WAARDEN

We zijn overtuigd van de voordelen van een gezond ontbijt op het lichaam en op vitaliteit, dus wilden we dit met zoveel mogelijk mensen delen door een product klaar voor consumptie te maken waar iedereen gemakkelijk toegang toe heeft.

Dicht bij het milieu ondersteunen we biologische landbouw door alleen biologische ingrediënten te gebruiken, wat voor ons een kwaliteitsgarantie is! In deze benadering worden al onze beslissingen altijd genomen rekening houdend met het ecologische aspect, terwijl we wedden op een duurzaam economisch model.


Het verschil is een rijkdom en het is door samen te werken met een beschutte werkplaats dat we het willen cultiveren. We produceren in samenwerking met een beschutte werkplaats door COCOF goedgekeurd, wiens sociale missie is bijdragen tot de betrekking van personen met een beperking in de maatschappij, door ze een nuttige en betaalde baan te bieden, evenals mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, in een structurerend kader, bevorderlijk voor hun ontwikkeling en de ontwikkeling van hun persoonlijke autonomie.

Ten slotte informeren we onze klanten over de kwaliteit en de voordelen van de gebruikte ingrediënten omdat we geloven kennis vooruitgang is. Door deze informatie te transmiten, willen we onze klanten interesseren voor het belang van goed eten en de directe link met welzijn.


LAAT JE VERLEIDEN

U kunt onze producten online kopen of in een selectie van biologische winkels.