Wat is het Happy Food label?

06-12-2019

Via het Happy Food-label garanderen we u voedsel van superieure kwaliteit dat gericht is op het verbeteren van uw welzijn. Deze garantie is gebaseerd op verschillende criteria

  • Biologische oorsprong - Al onze producten zijn gegarandeerd 100% biologisch en gecertificeerd door Certysis. Het is voor ons een belangrijke kwaliteitsgarantie voor uw gezondheid en die de planeet bewaart.
  • Voedingskwaliteit - We hebben een reeks ingrediënten van hoge voedingskwaliteit geselecteerd om u alle vitamines en mineralen te bieden die nodig zijn om de dag goed te beginnen. Bovendien hebben deze ingrediënten specifieke eigenschappen waardoor uw lichaam kan floreren. Ontdek de HIER.
  • Plezier - Het is belangrijk om je lichaam te behagen door het te voeden met goede producten, maar het is nog beter als ze goed smaken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat levensmiddelen met een subtiele smaak worden geselecteerd en samengesteld.
  • Smile - Bij Chi willen we 's ochtends een positieve gemoedstoestand aan je overbrengen om je dagen te verbeteren. Om dit te doen, wedden we niet alleen op het welzijn dat de kwaliteit van onze producten u zal geven, maar ook op de glimlach die we u willen overbrengen via onze naam, onze verpakking, kortom ons universum.

We hopen dat dit artikel u heeft geïnteresseerd en op de hoogte heeft gesteld.


Met een glimlach,


Het Chi's-team.